A legjobb zsírleszívással foglalkozó sebészek Magyarországon

Mit kell érteni a zsírleszívás ára alatt?

A súlyfelesleg problémája napjainkban sokakat érint, mielőtt azonban azt hinné, hogy akár 5-10 kilótól is megszabadulhat a zsírleszívás eljárása során, fontos tudnia, hogy ez a módszer kifejezetten azoknak ajánlott, akiken nincsen túl sok plusz, ám az olyan helyeken, ahonnan akár diétával és testmozgással is nehéz lefaragni ezeket a centiket. A zsírleszívás sokkal inkább a testszobrászat eszköze, mint a fogyókúráé. Segítségével az eredmény azonnal látható, és elsősorban centiméterekben látható változást idéz elő. A toka, a felkar, a has, a csípő, a fenék, a térd és a comb területein szokták legtöbbször igénybevenni, és nem ritka, hogy más plasztikai beavatkozásokkal kombinálják. Ilyen tipikus eset, amikor saját  zsírral kerül feltöltésre akár a száj, a mell, a fenék, vagy  a ráncok, ekkor ugyanis egyidejűleg alakformáló zsírleszívásra is sor kerül. Többek között az arcplasztika eljárásai között is szerepel a helyi zsírleszívás, mely a feszesebb formákat célozza például az áll területén.

Mennyit jelenthet ma egy zsírleszívás műtét ára?

A zsírleszívás ára természetesen az érintett terület nagyságától függ. Általában az egész testen, egyenletesen kerül sor alkalmazására, s az árak is ennek függvényében alakulnak. Kisebb területeken helyi érzéstelenítéssel is igénybe vehető, ekkor már 120 ezer forint körüli összegtől indulnak az árak. A páros testtájakon, például a combokon 300 ezertől kezdődnek a költségek, míg az altatásban végzett, a hasat, csípőt, karokat, vagy lábakat is érintő zsírleszívás díja akár meghaladhatja a félmillió forintot is. Ehhez hozzájön még a speciális szorító ruha ára, amit a műtétet követő 4-6 hétben kell viselni a gyorsabb sebgyógyulás, és a bőr feszességének érdekében.

Gyakran keresett beavatkozás a zsírleszívás hasról- ára az érintett terület nagyságától függ. Fontos azonban tisztában lennie azzal, hogy egyszerre maximum két kiló zsír szívható le, jelentős kilóbeli változás tehát nem várható a hasi területen sem. Annál látványosabb viszont a centiméterben mérhető átalakulás. A műtéti eljárást illetően gyakorlatilag mindegy is, hogy melyik testtáj az érintett. A megfelelő méretű szívócső kiválasztása  után egy körülbelül 5 mm-es vágáson keresztül juttatja be azt a sebész a zsírszövetbe, ahol mozgatással megtöri a zsírt, majd műtéti vákuum segítségével távolítja el azt a szervezetből.

Az ultrahangos módszerek drágábbak?

A legtöbb klinikán a zsírleszívás ára már tartalmazza az ultrahangos kezelés díját is. Erre azért van szükség kiegészítésként, mert segítségével még csinosabb lehet a végeredmény, és a zsír eltávolítása is könnyebbé válik. A szakemberek általában úgy szokták javasolni, hogy a zsírleszívás előtt és utána is ajánlott igénybevenni az ultrahangos kezelést. Az ultrahangos műtét árai egyébként körülbelül 80-100 ezer forintnál indulnak, ezért az összegért egy tenyérnyi területet kezel a szakember. Amennyiben felkeltette az érdeklődését a zsírleszívás, és szívesen állítaná a tudomány eredményeit e téren is a szépség szolgálatába, érdemes körülnéznie a legjobb klinikák ajánlatai között!

Oldalunkon összegyűjtöttük a szakma legjobb sebészeit, hogy Ön nyugodt szívvel választhasson közülük.