A legjobb zsírleszívással foglalkozó sebészek Magyarországon

Mit tud eddig Ön a combplasztikáról?

A hölgyek számára a has és a fenék mellett a comb az a kritikus terület, ahol a felesleg lerakódik. Nem csak ez jelent azonban problémát, hanem az is, hogy a bőr ezen a területen az évek előrehaladtával veszít feszességéből. A combplasztika segítségével a combok körmérete csökkenthető, feszességük és rugalmasságuk visszaadható. A beavatkozást követő egy hónapban folyamatosan alakul majd ki az a végleges forma, mely lehetővé teszi, hogy újra viselhesse kedvenc ruháit, nadrágjait, és közben ne kelljen sem a felesleg, sem a megereszkedett, rugalmatlan bőr miatt szégyenkeznie.

A comb feszesítése ma már könnyedén elérhető beavatkozás

A comb feszesítés során a terület több része is korrigálható, eltávolítható a felesleges zsír és bőr, melynek köszönhetően újra feszes vonalakkal büszkélkedhet. Két típusát különítjük el az eljárásnak, melyek közül a mini műtét során a comb és az intim részek kereszteződésénél egy haránt irányú vágásra van szükség, s a bőr feszesítésével nyílik mód arra, hogy a comb eredeti állapotához hasonlóan nézzen ki. A klasszikus műtéti technika alkalmával T vagy L alakben kerül bemetszésre az ágyéktól a fenékig terjedő vonal. Miután a sebész megemelte a bőrt, kivágta a szükségtelen zsírt és bőrt, a láb újra feszessé válik majd. Mivel méretet tekintve elég nagy területet érint a beavatkozás, így az orvos akár azt is javasolhatja, hogy két lépésben kerüljön sor a plasztikai eljárásra. Egyébként a comb plasztikája altatásban végzett műtét, és általában 2-3 órán át is tartani szokott.

Számos sikeres műtét folyik le nap mint nap

A beavatkozásról után képek egyértelműen arról tanúskodnak, hogy az első egy hónap után, melynek idején szorítóruha használata ajánlott, fokozatosan veszi fel a comb a kívánt formát. Nagyon fontos, hogy a speciális szorítóruhát mindig viselje, még akkor is, ha már visszatér a munkába. A műtéti heg bár látszani fog, de idővel az is halványodik. A teljes felépülés körülbelül fél évet vesz igénybe, ekkorra szinte teljesen elhalványodnak a külső hegek. Gyorsíthatja a regenerációs folyamatot, ha leteszi a cigarettát, ellátja szervezetét a szükséges mikrotápanyagokkal, és a műtétet követő hónapban tartózkodik a sporttevékenységből. Annak érdekében viszont, hogy a későbbiekben ne szaladjanak fel újra a kilók e kritikus területre is, rendkívül fontos, hogy odafigyeljen életmódjára, a rendszeres testmozgásra és a táplálkozásra.

Combplasztika, külső és belső felületen egyaránt

Kifejezetten a belső comb környékére szokott sok felesleg lerakódni, melytől a belső combok műtésének segítségével szabadulhat meg. Amennyiben önerőből már sikerült leadnia a kilókat, valószínűleg a bőr megsínylette a változásokat. Nem ritka, hogy a hölgyek striákkal küzdenek, melyektől véglegesen kizárólag a sebész szikéje szabadíthat meg. A kinyúlt és csíkos bőrt kimetszi a szakember, az esetleges zsiradékot leszívja, s ezt követően kerül a seb lezárásra. Ha régóta feszes combokról álmodik, vagy a fogyást követően szeretné korrigáltatni e területet, szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére is. Válogasson kimagasló színvonalat nyújtó klinikák között!

Oldalunkon összegyűjtöttük a szakma legjobb sebészeit, hogy Ön nyugodt szívvel választhasson közülük.